Heijendaalseweg 300, 6525 SM Nijmegen
024 - 355 80 29
sss.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl

Dagelijkse online dagopening- en sluiting

KRO-NCRV verzorgt met ingang van 18 maart dagelijks een live stream van de eucharistieviering in de ochtend en een dagsluiting in de avond.

Pastoor Jules Dresmé celebreert van maandag tot en met zaterdag de eucharistieviering om 09.30 uur vanuit de Mariakapel van de St. Vituskerk in Hilversum. Om 19.00 uur verzorgt hij een dagsluiting met gebed en bemoedigend woord. Hierin neemt pastoor Dresmé de gebeden mee, die ingezonden kunnen worden via dagintentie@kro-ncrv.nl. Dit mailadres is uitsluitend voor de onlinevieringen vanuit de St. Vituskerk.
Naast pastoor Dresmé zullen ook mgr. Jan Hendriks, bisschop-coadjutor van het bisdom Haarlem-Amsterdam, en pastoor Eric Fennis, pastoor van de Basiliek van de H. Nicolaas in Amsterdam en geboren Hilversummer, regelmatig celebreren.

Laetitia van der Lans, hoofd Levensbeschouwing KRO-NCRV: ‘Met deze online uitzendingen maken we mogelijk dat de katholieke kerk in deze bijzondere weken pastoraal nabij kan zijn door het vieren van de eucharistie en het gezamenlijk afsluiten van de dag’.

De dagelijkse vieringen worden online uitgezonden via deze website en onze facebookpagina.

Bron: https://www.kro-ncrv.nl/katholiek/nieuws/dagelijkse-vieringen-online

Één reactie

  1. Wim Groos schreef:

    Wat fijn web master, deze zeer recente en goed update.!
    Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *