Heijendaalseweg 300, 6525 SM Nijmegen
024 - 355 80 29
sss.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl

We zijn er klaar voor!

Morgen starten we weer met een aangepaste dienst. Eerst een try-out waarbij alle genomen maatregelen voor het eerste in de praktijk getest zullen worden zoals ontsmetten bij binnenkomst, plaats aanwijzen e.d.

Op bovenstaande foto is te zien hoe de zaal vergroot is toch meer gasten te kunnen ontvangen en de 1,5 meter afstand te kunnen handhaven.

Tot ziens in de kerk!

Één reactie

  1. Leo van den Broek schreef:

    Op 15 juni was ik voor het eerst weer in de doordeweekse viering. Geweldig wat een werk het is geweest om alles gereed te maken. Mijn grote dank! Het was fijn om weer een echte, niet virtuele viering mee te maken. Jammer dat we maar met enkele mensen waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *