Heijendaalseweg 300, 6525 SM Nijmegen
024 - 355 80 29
sss.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl

Liturgie boekjes niet meer op deze site

Vanaf het begin van de Corona crisis hebben we getracht om de liturgie boekjes die normaal voor u klaar liggen in de kerk voor de viering beschikbaar te stellen. Dit hebben we gedaan door op deze website de boekjes in digitale vorm (pdf) beschikbaar te stellen.

Berne Media, de uitgever van de boekjes, heeft besloten om de boekjes niet meer op deze manier beschikbaar te stellen. In plaats hiervan kunt u nu zelf de boekjes via iPhone of iPad downloaden.

Helaas kan dit niet meer kosteloos voor u zoals voorheen. U dient nu zelf een abonnement te nemen à 36 euro per jaar als u vooraf de nieuwe boekjes wilt lezen. De boekjes van diensten uit het verleden zijn gratis te downloaden.

Indien u overweegt om een abonnement te nemen raad ik u aan eerst de oude boekjes door te nemen om te kijken of dit voor u volstaat qua leesbaarheid. Onze ervaring is dat iPad prima is maar iPhone vaak te klein is voor de gebruiker met de minder goed ogen.

Hieronder is een link opgenomen naar de app in de App Store van Apple. Indien u niet gebruik maakt van de link kunt u in de App Store zoeken op de term “Berne Media“.

https://apps.apple.com/nl/app/berne-media/id1506783436?l=en

berne_flyer

Één reactie

  1. An Aends kwekerijweg 59 6525RZ nijmegen schreef:

    Is het mogelijk de liturgieboekjes thuisgestuurd te krijgen ,om bij de T V de dienst te kunnen volgen?
    Met hartelijke dank en groet
    An arends,Nijmegen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.