Heijendaalseweg 300, 6525 SM Nijmegen
024 - 355 80 29
sss.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl

Van de redactie

De vieringen van de goede week, Palmpasen tot en met 2e Paasdag, inclusief alle goede week vieringen en de Paasmetten, zijn meegevierd met in totaal 386 mensen

Dit resultaat bemoedigd ons, mede  omdat het team wat zorgt voor veiligheid en begeleiding, ook veel werk heeft verzet. Bovendien alle vrijwilligers en dat waren er velen, hebben dit mogelijk gemaakt. Onze hartelijke dank hiervoor.
We hebben gelukkig geen klachten betreffende de corona gehad en gaan dus verder met de ingeslagen weg naar een periode dat we weer met 100 mensen in de kerk, samen met de klooster communiteit, de vieringen al medezingende kunnen vieren. We steken daarom maar een extra kaarsje op.

Liturgie boekjes zijn deze week weer bezorgd in Brakkenstein

De mensen kunnen dan de vieringen die ze via de tv zenders kunnen volgen, nog beter beleven dankzei de boekjes van de uitgeverij van Berne, waar onze kerk gebruik van maakt via het abonnement van de betreffende de zondagsviering. Het “bezorgteam’ heeft zich van deze taak weer gekweten waardoor in totaal 200 boekjes bij 22 adressen werden bezorgd.
Dank aan dit team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *