Heijendaalseweg 300, 6525 SM Nijmegen
024 - 355 80 29
sss.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl

Bijzondere vieringen

Doopviering Rutger en Vera

Op donderdag de 28e november werden in onze kerk Rutger en Vera gedoopt in een kleine intieme doopviering. Hierbij waren o.a. ook de Oma en Opa aanwezig als trouwe kerkgangers. Het doopsel werd toegediend door een tante van de dopelingen.

1e Communie Olaf, Gijs en Floor

Met het feest van Christus Koning, zondag de 21e was er een eucharistie met ingebed de 1e H. Cummunie viering voor een drietal kinderen, Olaf, Gijs en Floor, 3 kindjes uit Amstelveen.

Hun ouders kerken hier. In de voorbereidingen voor de 1e H. communie hadden Pater Aloys samen met moeder Janneke, vader Jeroen een aantal bijeenkomsten gehad. Bovendien hadden de Peter en Meter, zuster Marga, Dominicanes, en Pater Theo, de doop pater, ook hun bijdrage geleverd. De communicanten hadden zelf hun voorbeden gemaakt en ook uitgesproken. Een zingend “Heer onze Heer wij bidden U verhoor ons …” gaf een bijzondere gezamenlijkheid. Deze mooie viering was voor gegaan door Pater Aloys waar alle kerkgangers bij betrokken werden. Met een speciaal lied konden de gelovigen fijn mee zingen. Bovendien cantor, organist, koster en bloemsiergroep hebben hiertoe ook bijgedragen. Met een gezongen zegen en een “lang zullen ze leven” werd deze viering afgesloten. Een warm bad voor onze geloofsgemeenschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *