Heijendaalseweg 300, 6525 SM Nijmegen
024 - 355 80 29
sss.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl

Een Engel in Parijs

Onze vorige rector Pater Eugène van Heyst, niet die Engel, woont inmiddels al een tijdje in Parijs. Hij heeft alweer een nieuw boek geschreven.
Zijn vorige uitgaven, 11 stuks in totaal, zijn al uitgegeven. De laatste “Een Engel in Parijs“, is inmiddels gedrukt en wacht op levering naar Nederland. 
Vanwege de corona is daar nog geen gelegenheid voor geweest. Om u alvast toch een indruk te geven voegen wij hier het voorwoord van het boek toe.
Het gaat gelukkig goed met hem waar we blij om zijn.
Zodra de uitgave beschikbaar komt in Brakkenstein, zullen we dit uiteraard melden.

Voorwoord

Een engel is een boodschapper van God. Niet dat de schrijver wil beweren een engel te zijn, verre van dat. Maar wel dat hij wil proberen de boodschap van God zoals die verwoord is in de Bijbel bij de mensen te brengen. Hij doet dat op een persoonlijke, boeiende en uitdagende wijze. 

Het verplichte binnenblijven door het Coronavirus gaf de schrijver in Parijs hiervoor de gelegenheid. ‘Een engel in Parijs’ bevat 52 korte meditaties waarbij de bijbel en het dagelijks leven op elkaar worden betrokken. In de hoop dat de lezer zelf een engel zal zijn in Parijs, in Amsterdam, overal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *