Heijendaalseweg 300, 6525 SM Nijmegen
024 - 355 80 29
sss.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl

Van de redactie

Gouden bruidspaar

Afgelopen zondag werd het gouden bruidspaar Ankie en Ferry Jansen-Groenen door pater Aloys in het zonnetje gezet. Deze viering waarbij ook hun kinderen en kleinkinderen aanwezig waren, gaf een extra feestelijk tint aan deze dag. Ferry is al vele jaren koster zowel voor de zondags vieringen en uitvaarten evenals de dagelijkse vieringen. Tevens zorgt hij iedere dag, 7 dagen in de week, dat de poort van het kerkhof om 9.00 opengaat en ’s avonds om 18.00 uur dicht, 365 dagen per jaar. Hij is nog net niet ingetreden in de klooster gemeenschap.


Ankie, lid van de stuurgroep, is een steun in de rug voor de kloostergemeenschap en de geloofsgemeenschap tevens ze is voorzitter van het steunfonds, die o.a. kerstpakketten verzorgd voor vele behoeftigen en minder bedeelden. Ook de “lichtpuntjes” voor extra aandacht voor de mensen die het nodig hebben, regelt Ankie. Ze stuurt ook het hele team van vrijwillgers aan van bijna 50 personen, maakt alle lijsten die nodig zijn voor de verzorging van de diensten. Tevens is ze voorzitter van de Zonnebloem afd. Brakkenstein met meer dan 145 gasten. Des te meer voor deze extra aandacht dat deze werd vergezeld van een bloemenhulde.

Één reactie

  1. Thea van Galen schreef:

    Wat een leuk bericht in deze moeilijke tijd. Zowel mijn zus als mijn zwager hebben deze hulde verdiend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.