Heijendaalseweg 300, 6525 SM Nijmegen
024 - 355 80 29
sss.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl

Wist u datjes

Collecteren
De laatste maanden hebben we weer kunnen collecteren met een oude collecte stok met zakje. Deze werd belangeloos ter beschikking gesteld door een van de parochianen. Met ingang van 20 juni zijn ze op de zondagsviering van 10.00 uur weer aanwezig, wat wederom als prettig wordt ervaren.

Een engel in Parijs
Pater Eugène van Heyst uit Parijs, onze vorige overste, heeft na een jaar zijn moeder weer kunnen bezoeken en ook een paar dagen in Brakkenstein vertoeft. Hij is weer terug met de flixbus naar Parijs om weer in de communiteit aanwezig te zijn, na uitgebreid getest te zijn op Corona. Gelukkig heeft hij enkele exemplaren van zijn boek (en nu de Nederlandse versie) “Een engel in Parijs” meegebracht en is voor een luttel bedrag verkrijgbaar. Hiervoor kunt u een mailtje sturen naar de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *