Heijendaalseweg 300, 6525 SM Nijmegen
024 - 355 80 29
sss.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl

Van de redactie

De sacramentskerk website

Eind augustus 2019 is onze website opnieuw gemaakt door de webmaster Jeroen Jansen en web beheerder Wim Groos. Dat deze moderne vorm van informatie en communicatie aan een behoefte voldoet blijkt uit wel de aantallen bezoekers.

In 2019 hadden we ruim 1700 bezoekers. Daarna liepen die aantallen op van 11500 bezoekers in 2020 tot 19000 bezoekers in het jaar 2022. Vooral voor weekenden en rond de bijzonder feesten zoals kerstdagen staat de teller niet stil.

Publicaties bevatten niet alleen de thema’s van de zondagen met de agenda en de bezinning maar ook zijn er standaard rubrieken zoals “de preek van de week”. Hierin kan men de gehele preek nalezen.

We plaatsen informatie over wie de voorgangers zijn, de wetenswaardigheden over klooster, communiteit en de bijzondere vieringen. Ook activiteiten zoals filmavonden staan op het programma.

Recent was er nog een video te bekijken over de toespraak van pater Piet de Bruin ter gelegenheid van zijn 100 jarige verjaardag.

De website wordt wekelijks bijgewerkt dus neem regelmatig een kijkje en laat vooral uw mening weten door een reactie te plaatsen.

 Wim Groos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *